"Якщо Путін не може віддати наказ вбити Пригожина, то як він накаже завдати ядерного удару?": Американці перестали боятися Кремль, - Піонтковський

Політолог і публіцист Андрій Піонтковський заявив в ефірі "24 каналу", що американці та Захід загалом перестали боятися президента РФ після того, як він не покарав власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина за спробу бунту в Росії. Про це свідчить і те, що Україна отримає касетні боєприпаси, передають Патріоти України.

Як зауважив Піонтковський, після заколоту Пригожина сталося падіння влади Путіна. Наслідки цього заколоту були як всередині самої Росії, так і для України та США.

За словами Піонтковського, позиції Путіна послабилися, оскільки він не покарав Пригожина. Це дуже добре зрозуміли у Вашингтоні. Експерт звернув увагу на зміни в риториці президента США Джо Байдена після цього бунту: спочатку американці дзвонили у Москву та запевняли, що вони не причетні, а пізніше Байден заявив, що Путін ослаб.

Згодом в американських ЗМІ з посиланням на чиновників почали публікувати матеріали про ухвалення двох рішень, а саме передачу ATACMS та касетних боєприпасів України.

"Американці перестали боятися Путіна. Якщо Путін не може віддати наказ вбити Пригожина, то як він накаже завдати ядерного удару? Зараз ймовірність використання ядерної зброї Путіним просто нульова. Такий наказ може віддати тільки "пахан" в обстановці абсолютного підкорення, дисципліни", – додав Піонтковський, зауваживши, що про падіння влади Путіна свідчить і те, що вже 22 країні офіційно підтримують вступ України до НАТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...