Якщо Росії не буде допомагати Іран, то ми зможемо через рік-півтора вийти на адміністративні кордони України, - офіцер Нацгвардії (відео)

Депутат Харківської обласної ради, офіцер Нацгвардії Олександр Дорошенко вважає, що у разі активної допомоги Росії Ірану та інших країн, українським військовим знадобиться 2–3 роки, щоб повернути адміністративні кордони України, включно з Кримом. Таку думку він висловив в ефірі телеканалу Еспресо, передають Патріоти України.

"Термін звільнення України залежатиме від того, чи допомагатимуть озброєнням Росії Іран та інші країни, наприклад Туреччина. Якщо не буде допомагати, а нас продовжуватимуть підтримувати країни НАТО, тоді, я думаю, що можливо через рік-півтора ми зможемо вийти на кордони з Російською Федерацією у Луганській і Донецькій області та повернути Крим. А якщо будуть допомагати РФ, то це все може затягнутися від двох до трьох років", - сказав Олександр Дорошенко.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...