"Якщо швидкість звільнення буде тією самою...": Царьов засмутив росіян своїм прогнозом щодо захоплення РФ Донецької області (відео)

Прокремлівський колаборант і колишній нардеп від забороненої в Україні Партії регіонів Олег Царьов засмутив росіян своїм невтішним прогнозом щодо захоплення РФ усієї Донецької області, передають Патріоти України.

За його словами, навіть якщо окупаційні сили країни-агресора продовжать просуватися з таким самим темпом, що й зараз, вони все одно не зможуть зайняти усю її територію раніше, ніж через п’ять років. «Якщо порахувати ту площу Донецької області, яку ми „звільнили“, і ту площу, яка залишилася… Якщо швидкість „визволення“ збережеться, нам знадобиться п’ять років, щоб „звільнити“ Донецьку область», — заявив Царьов в ефірі радіо Комсомольська правда.

Водночас, як визнають самі z-пропагандисти, через величезні втрати ЗС РФ зіштовхнулися з серйозним дефіцитом живої сили, а, окрім Донбасу, росіяни мріють ще й про захоплення Запорізької та Херсонської областей, а також про повернення контролю над власними прикордонними територіями.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетнули кордон за два дні до операції: Полковник ЗСУ розповів цікаві подробиці про події на Курщині (відео)

понеділок, 14 жовтень 2024, 22:55

Українські десантники зуміли проникнути у російський тил за два дні до початку операції на території Курської області РФ. Про це розповів командир 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України полковник ...

"Я просто вмію торгуватися!": Родина заступника Кличка за роки його роботи в Київраді придбала безліч квартир у столиці та області – журналістське розслідування

понеділок, 14 жовтень 2024, 22:27

Родичі заступника Кличка Володимира Прокопіва придбали багато комерційної та житлової нерухомості за роки його роботи в Київраді та КМДА. Однак, хронологія та спосіб появи цих активів, як і джерела фінансування, «подекуди під питанням». Про це йдеться ...