"Якщо це справді так, то мені подобається": Який вчинок Сирського вразив письменника Кокотюху

Український письменник Андрій Кокотюха вказав, що його вразило рішення головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського зберігати максимальну секретність підготовки курської операції. Проте письменник зауважив на одному питанні. Про це Кокотюха написав на своїй особистій сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

До допису він додав посилання на статтю, в якій зазначається, що головнокомандувач ЗСУ приховав плани наступу на Курську область від Андрія Єрмака та західних партнерів. З президентом Володимиром Зеленським головком нібито говорив наодинці.

На це Кокотюха відреагував наступним чином: "Якщо це справді так, мені в цій інформації Сирський подобається".

"Цікаво ось що: від Зеленського він приховати не міг. Невже Зеленський не розказав Єрмаку?", - цікавиться письменник.

Нагадаємо, раніше ми писали, як у The Economist зауважили, що під час підготовки наступу Сил оборони на територію країни-агресора головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський розглядав водночас три можливі сценарії атаки та тримав всю операцію в особливій секретності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"А навіщо ще ви і ваші діти потрібні цій країні?": Ватажок "Ахмата" звернувся до батьків російських строковиків (відео)

понеділок, 19 серпень 2024, 14:49

Поки російська армія продовжує свій відступ у Курській області, а кадирівці займаються мародерством на власних територіях, командир чеченського Ахмата Апті Алаудінов вимагає, щоб обороною регіону від ЗСУ зайнялися строковики, зазначають Патріоти Україн...

"Вийде бездоганно": Продюсерка Мозгова розкрила власний секрет смачного шашлику

понеділок, 19 серпень 2024, 14:30

Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України. Наголосила, щ...