Якщо централізована система РФ почне слабшати, російська армія стане однією зі стихій хаосу. Перетвориться на тисячі мародерних банд, - журналіст

"Ви бачите, що коїть путінська армія у Глушково й інших місцях Курської області. Повально розграбовані магазини, салони мобільного зв'язку. Двері в "Билайн" навіть підірвали – так кортіло дірватися до чужого добра", - пише журналіст Роман Попков на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"У розвиненій, цивілізованій і в доброму сенсі сильній державі армія – одна з опорних стін. Уособлення ордунгу, дисципліни. У цьому її, армії, сенс: коли країна з тих чи інших причин вступає в період турбулентності, саме армія буде найменш доступною для низьких пристрастей. Саме армія впорядковуватиме простір навколо, утихомирюватиме хаос – незалежно від того, чи це війна із зовнішнім ворогом, чи боротьба із заколотами, чи стихійні лиха. Армія не лише стрілятиме, а й привозитиме і роздаватиме їжу й воду, налагоджуватиме зв'язок, боротиметься зі злочинністю й хаосом. У найгірші часи армія якщо і здригнеться під натиском хаотичних сил і стихій, то лише останньою.

Так у розвинених країнах. А в Заїрі (нинішня Демократична Республіка Конго) не так – там коли скидали диктатора Мобуту, армія грабувала столицю, місто Кіншасу. Там армія – це одна з потенцій хаосу. Це сила хаосу, яка може лише тимчасово дрімати. У Росії (як і в Заїрі) армія – теж сила хаосу. Усі ці травневі паради серед кремлівських веж, усі ці пісні хором "Мы-армия-страны-мы-армия-народа" – усе це срана вистава для діда, який моргає на трибуні. Щойно ця армія проходить війною на територію чужої держави – вона біжить вантажити пральні машини у вантажівку. Щойно умовно "своя", російська територія перетворюється на "сіру зону" – російська армія починає підривати двері в салон "Билайна".

Такою є російська путінська держава. Вона у сенсі інституцій може організувати лише одну не імітаційну штуку – ГУЛАГ. Усе решта у сенсі держбудівництва – це або імітації на кшталт парадів серед кремлівських цукрових півників, або – Заїр і підірвані двері "Билайна".

Якщо й коли централізована система РФ почне слабшати, російська армія стане однією зі стихій хаосу. Перетвориться на тисячі мародерних банд. Усі ці їхні "хлопчики" (контрактники, мобілізовані, строковики – пофіг) швидко стануть грабіжниками, ґвалтівниками й убивцями. П'яний дегенерат з АК-74 на плечі, охерівший від свого раптового всесильства, – ось що таке буде російська армія в Росії. За Путіна вони помирати не будуть. Вони будуть підривати двері "Билайна". Це все нам треба враховувати".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ох*їтельно просто. Спасибі, міністерство оборони": Окупанти перевірили якість своїх бронежилетів і сильно розчарувалися (відео)

вівторок, 10 вересень 2024, 14:50

Російські військові вирішили перевірити, наскільки надійний захист може забезпечити бронежилет Моноліт від НВО Спеціальних матеріалів (Санкт-Петербург) і виявилися дуже розчаровані результатом випробувань. Відео з перевіркою вилучених із нього плит опр...

Відбувається поступове виведення наших підрозділів зі східного берега річки Вовча на Донеччині, - військовий експерт

вівторок, 10 вересень 2024, 13:54

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що через загрозу оточення українські воїни почали виходити з ризикованої ділянки на східному березі річки Вовча на Донеччині, передають Патріоти України. "Коли ми го...