"Якщо вам здається, що початок війни Ізраїля з проксі Ірану та Росії не пов'язаний з нашою війною, то ви не праві", - Богдан Буткевич

"Якщо вам здається, що, по суті, початок війни Ізраїля з проксі Ірану та росії, не пов'язаний з нашою війною, то ви не праві. Все це саме зараз почалося не випадково ні разу", - пише блогер Богдан Буткевич на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Як мінімум – Іран та його проксі вирішили на річницю початку війни Судного Дня знову спіймати Ізраїль і вдарити якомога болючіше.

Але це тільки частина історії.

На жаль, рашка та Іран, під омофором Китаю, переходять у наступ. Тактика путіна – очевидна. Затягування війни і паралельно створення якомога більшої кількості точок напруги та конфліктів на карті. Щоб відволікати увагу світу та конкретно – США, від нашої війни.

Ось тепер, через Іран та ХАМАС, з яким у москви чудові зв'язки ше з радянських часів, створюють нову точку напруги.

Ясна справа, що москва тут не бере збройної участі. Та це й не треба. Іран все зробить. Якому вигідно атакувати Ізраїль своїми проксі. А проксі вигідно спробувати в черговий раз «скинути клятих ієхуда в море». А Китаю вигідно через проксі своїх васалів атакувати можливий альтернативний до його «Один пояс – один шлях» траснпортно-інфраструктурний коридор – пам'ятаєте, про нього на останньому Саміті G20 оголосили? І пройти цей новий канал має із Індії через Саудівську Аравію та Іорданію до Ізраїля і далі, до ЄС.

Кому все це вкрай не вигідно – то це нам. Та США. Адже на цю нову точку напруги тут же змушена буде перемкнути увагу адміністрація Байдена. Бо Ізраїль – це офіційний і стратегічний союзник Америки. Документально завірений. На відміну від нас.

Якщо до цього додати поведінку Зеленського в середині країни в стилі повного ігнорування всіх взятих на себе зобов'язань перед Заходом та його постійними спробами на*бати та нагнути американців на дешевому хайпі – ситуація починає виглядати геть кепсько.

Ізраїль свої проблеми, впевнений, вирішить – за допомогою США. Он в листопаді Сі Цзінпінь приїде до США і там вони з Байденом будуть вирішувати багато питань. Думається, і це не забудуть.

Чи вирішимо ж свої проблеми ми – маю великі сумніви. На превеликий жаль, бездарне управління Зеленського-єрмака, яке загрожує закінчитися різким зменшенням західної підтримки в недалекому майбутньому + ось такі от качелі від ірану-рашки-Китаю, дають в сумі дуже небезпечний коктейль...

ПС: А, ну і ще одна людина, яка точно програла – це Беньямин Нетаньяху. Під орудою якого Ізраїль зараз переживає міні-повторення початку війни Судного Дня. Коли так само ізраїльські спецслужби та армія проспали перший удар ворога. Тоді це коштувало кар'єри самій легендарній Голді Меїр.

Впевнений – така ж доля чекає і Бібі. Адже саме у вирі спровокованого Нетаньяху громадянського конфлікту та забастовок навіть в армії, Ізраїль проспав підготовку ворога до нападу.

Але поки все ж на рівні суто емоцій побажаю успіху Ізраїлю у його боротьбі з кривавими дикунами на службі сил світового зла, які вдерлися на його територію та вбивають все, що бачать. Відео з десятками тіл замордованих цивільних вже розлітаються інтернетом.

Аналогії з Бучею – аж надто яскраві. Тому успіху, ізраїльтяни".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...