​"Якщо ви не вірите, що в ОПУ істерика через Марш Патріотів, то почитайте це", - Дмитро Вовнянко

"Якщо ви не вірите що в ОПУ істерика через Марш Патріотів, де мінімум 2/3 учасників склали прибічники Порошенка - почитайте це. Анонімний телеграм-канал, який поширював казочки про "Порошенка на яхті" тепер накинувся на Сашка Погребиського", - написав блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Сашко, виявляється, не воював. Оно як! Щурики зелені! Не воював ваш комік Зеленський. І ваш "корабельна сосна" Корнієнко. І ваш колишній шеф Шарія, Подоляк. Бо Сашка у 95-й аеромобільній пам'ятають і знають. В т ч - по передовій. Нагороди свої Сашко має за діло - вам таких не дадуть, бо бойові нагороди не дають боягузам.
І я точно знаю за що наїхали на Погребиського. По-перше, Сашка досі тягають по судах за те що у ватника Волошина він зеленкою не кидав. Він був поруч і тому його затримали - бо з ЄС.
По-друге - Сашко шикарний організатор. Сашко регулярно на виду, саме тому що він уміє збирати людей і організовувати їх на боротьбу. Саме тому Сашко для них небезпечний. Вони бояться Погребиського. І правильно роблять.
І по-третє. Саме Сашко був одним з організаторів Маршу Патріотів, де прибічників Порошенка тільки в колонах Справи громад і Братів по зброї зібралося 2/3 від всіх учасників. Це не враховуючи тих хто йшли в інших коробках і тих хто стояв край дороги.
Те що канал Смердюча хата... вибачте, Каточний офіс накинувся на Сашка - не дивно. Вже й дитині зрозуміло, що канал цей - зливний бачок ОПУ. Очевидно, діяльність Сашка їх бісить. І це добре. Бо Погребиський - не зупиниться. І ми всі - так само, скільки б ОПУ не кидало в бій ботів, провокаторів і засмерділих зеленою цвіллю свідків антирейтингу".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...