"Якщо вже дійшли до Туапсе та дісталися до Сочі": Військовий експерт назвав російський завод, який обов'язково треба знищити

Військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан прокоментував нещодавну атаку безпілотників, передають Патріоти України.

Після того, як у ніч проти 25 січня українські безпілотники вразили нафтопереробний заводу у Туапсе в Краснодарському краї РФ, Роман Світан вказав на ще один об’єкт, який неодмінно потрібно знищити.

Він наголосив, що важливою ціллю для українських дронів має бути новий нафтопереробний комплекс у Новоросійську. «Якщо вже дійшли до Туапсе та дісталися до Сочі, то, я думаю, що до Новоросійська точно повинні прилетіти. Новоросійський комплекс точно має бути знищений», – акцентував Світан.

Експерт додав, що цей завод поруч із бухтою, а це – одне ціле з військовим російським комплексом Чорноморського флоту. «Я думаю, що треба просто почекати. Наші спеціалісти ще розберуться з черговістю знищення», – зауважив Світан.


Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...