Яким знакам у лютому світять гроші й удача: Астролог назвала головних щасливчиків

Венера – планета, що відповідає за взаємини, любов, задоволення і матеріальні блага. На початку лютого вона увійшла в знак Водолія і буде рухатися по ньому до 25 лютого, передають Патріоти України.

Водолій – повітряний знак альтруїстів. А Венера – планета Землі і Повітря, керує знаками Телець і Терези. Таке поєднання дасть легкість у спілкуванні, посприяє захопленням і зустрічам із різнобічними особистостями, якщо до цього прагнути. З'явиться можливість заробити чималі гроші завдяки спільній діяльності, через друзів і однодумців. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла астрологиня Марина Скаді.

"У цей період люди прагнуть звільнитися від різних обмежень, намагаються допомогти одне одному, можна знайти спонсорів, отримати підтримку своїх ідей і проєктів", – зазначила вона.

Венера – планета "малого щастя" в астрології, тому особливо в період з 1 до 25 лютого буде таланити Водоліям, а також тим, у кого в натальній карті в цьому знаку Місяць, планети та інші чутливі елементи особистого гороскопа. У таких щасливчиків почнеться цікавий період, вони стануть помітними для оточення, будуть привертати увагу.

"Період, коли Венера проходить по знаку Водолія – це дуже гарний час для творчих людей. Вони на підйомі, здатні створити оригінальні твори. У цей період з'являється можливість у всіх, особливо у молодих жінок, яскраво проявити свою індивідуальність. Оскільки Венера у Водолії збігається з періодом ретро-руху Меркурія у Водолії, то в лютому вдається відновити дружні стосунки. Хороший період для того, щоб відкоригувати творчі проєкти, внести в них зміни. Участь у громадській діяльності допоможе розширити коло знайомств, особливо за інтересами. Колективні роботи і співпраця розвиваються особливо сприятливо. Ті, хто в пошуках роботи, здебільшого зможуть отримати перспективні ділові пропозиції, можливо, від давнього колеги чи знайомого", – розповіла астрологиня.

До 25 лютого можна несподівано закохатися в людину, яку раніше сприймали тільки як друга. Інтерес може виникнути в процесі інтелектуального спілкування, можлива любов із першого погляду. Також період до 25 лютого – гарний час для купівлі вживаних речей і техніки, старовинних предметів, антикваріату.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Новоросійську пролунали вибухи: В порту атаковані ключові термінали перевалки нафти та нафтопродуктів РФ на Чорному морі

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:40

В Новоросійську (Краснодарський край, Російська Федерація) пролунали вибухи. В районі міста нібито працюють системи протиповітряної оборони через атаку безпілотників. Про це у п'ятницю, 17 травня, пишуть місцеві Telegram канали. . Під удар, попередньо...

Народні прикмети на 17 травня: Жінкам варто бути обережними з волоссям, щоб уникнути проблем зі здоров'ям

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:05

Православна церква України 17 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола від 70-ти Адроника і патріарха Стефана Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мученицю Пелагію Тарсійську. . Наші предки присвячували це народне ...