"Якими б не були цілі Кремля з черговим вкидом, у підсумку вийшов міжнародний анекдот", - Голобуцький

"Поширено вкид одночасно через кілька джерел (зокрема, NYT та Die Zeit) щодо підриву "Потоків": або Україна це зробила (причому за участі громадян РФ), або Україна "неофіційно" організувала "за участі маріонеточних сил". Чим дуже нашкодила економіці і соціальній сфері Німеччини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Висновок перший: в Кремля все ще надто багато грошей - попри всі санкції вони все ще можуть собі дозволити винаймання журналістів і домовленості з крупними ЗМІ.
Висновок другий: попри наявність грошей, з Кремлем вже не погоджуються працювати найкращі. Бо публікація зі змістом "США/ НАТО - маріонеткові сили України" надто абсурдна, щоб не запідозрити або відверте знущання з клієнтів (тобто, з Кремля), або низьку кваліфікацію виконавців, або і те, і інше. Хоча, звісно, авторство може належати власне якомусь кремлівському "титану думки", а виконавці з почуттям гумору і розумінням перспектив Росії просто запустили цю маячню as is.
Висновок третій: Кремль все ще розраховує на досягнення сепаратних домовленостей, і оптимальним кандидатом для цього бачить саме Німеччину. В сенсі, ФРН має піти проти позиції НАТО "ми підтримуватимем Україну до перемоги, стільки, скільки треба" і вимагати мирних переговорів з позицій Кремля, бо воююча Україна завдає забагато шкоди Європі і зокрема Німеччині.
І в цілому Кремль, очевидно, досі не полишив фантазії на тему масових заворушень в "змерзлій, голодній, голій і босій, бездомній і темній" Європі проти підтримки України. Тому продовжує просувати тезу "у ваших негараздах винна Україна і її підтримка". Але якими б не були цілі Кремля з цим вкидом, в підсумку вийшов міжнародний анекдот".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...