Японські військові отримали інструкцію на випадок зустрічі з НЛО

У документі закріплені вимоги провести аналіз отриманих даних і оцінку можливої загрози безпеці Японії. Зокрема, пілоти повинні зробити фотографії або відео об'єкта.

Міністерство оборони Японії і Сили самооборони отримали інструкції на випадок зустрічі з непізнаними літаючими об'єктами (НЛО), які в тому числі наказують здійснити збір інформації про об'єкт в максимально можливому обсязі. Відповідні вказівки були схвалені главою Міноборони Таро Коно і розіслані по відомствам в письмовому вигляді, передають Патріоти України з посиланням на Yomiuri.

Як зазначається, дані інструкції містять вимогу до льотчиків в найкоротші терміни проінформувати командування про появу невпізнаного літаючого об'єкта або безпілотника. У документі також закріплені вимоги провести аналіз отриманих даних і оцінку можливої загрози безпеці Японії. Зокрема, пілоти повинні зробити фотографії або відео об'єкта.

У квітні міністр дав розпорядження підготувати інструкції для Сил самооборони на випадок зустрічі з НЛО. Тоді Коно уточнив, що він не вірить в їх існування.

"У кінці квітня Пентагон опублікував відеозаписи ВМС США, де відображені "повітряні явища", які були охарактеризовані як непізнані. Йдеться про кадри, зняті екіпажами американських бойових літаків в листопаді 2004 року і січні 2015 року. Дані ролики потрапили в інтернет ще в 2007 і 2017 році, але тоді свого дозволу на їх оприлюднення Міноборони не давало, хоча автентичність записів ВМС США згодом підтвердили", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що після цього Міністерство оборони США прийняло рішення про створення робочої групи для розслідування випадків появи невпізнаних літаючих об'єктів НЛО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...