Яскрава ілюстрація щодо перспективи "відкритого діалогу з Путіним", - політтехнолог Голобуцький

"Російський пропагандист Алєксєй Мартинов в п'ятницю в ефірі "Россия 1" закликав визнати "ЛДНР", щоб "дати надію" п'ятій колоні в Україні: "Я не понимаю, почему мы не можем немедленно признать республики Донбасса? Почему мы не можем немедленно признать Приднестровскую Молдавскую Республику? Почему мы не можем таким образом хотя бы защитить своих людей, потому что это наши люди [в Україні], и дать надежду тем, кто сегодня находится в тех условиях. Мы дадим им большую надежду, дадим силы. Понимаете, чего им не хватает? У них нет внутреннего ощущения, что когда они пойдут рубиться с этими фашистами, и когда кого-то из них убьют, то завтра за них никто не заступится", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це не так про вибір Кремля - визнати "ЛДНР", забрати собі чи ввіпхати назад до нас як нищівний чинник, як про перспективи "відкритого діалогу з Путіним".

Про який взагалі діалог, про яку "дискусію задля досягнення миру" можна розмірковувати, якщо офіційні ЗМІ на багатомільйонну аудиторію транслюють тези про заохочення колаборантів в Україні і подальшу окупацію нашої території? Це ж не якийсь маргінальний ютубчик, де кожен вільний самовиражатись, якщо не чинить прямого злочину, і це ніяк не пов'язано з офіційною позицією і планами сенаторів, Путіна, інших офіційних осіб і структур. Це планомірна державна легітимація передусім для самих росіян тих планів, що їх реалізацію обдумує або готує Кремль.
Очевидно, що "відкрита дискусія про мир" з тим, хто відкрито заохочує дискусію про збройне розчленування твоєї держави, - це якось трохи нелогічно, ні? Тому варто дійсно повністю міняти формат і підхід до проблеми. І для початку запровадити відповідні заходи щодо власне тієї "п'ятої колони" в нас за спиною".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...