Ясновидиця спрогнозувала, чи стане жінка наступним президентом України

Раніше астрологи неодноразово заявляли, що президентом України може стати жінка, за її правління вони прогнозували розквіт нашої країни. Тож екстрасенс та ясновидиця Марія Тиха відповіла на запитання, чи буде жінка наступною очільницею держави, передають Патріоти України.

В інтерв'ю YouTube-каналу TOP вона сказала, що дійсно під час виборів змагатимуться за президентське крісло жінка й чоловік: "Там вибір, там не тільки жінка. Дві людини основні - жінка й чоловік. Це вже як люди оберуть".

Астрологічний експерт додала, що, йдеться про нові обличчя, про які ми могли раніше щось чути. Але все ж це свіжа кров, це буде молодняк, "діти в плані політики".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...