Явно із заздрості до сучасних українських композицій: "Руссо-художник" намалював Цоя у формі окупанта на тлі руїн українського села (фото)

"Руссо-художник (хоча скотина - етнічний українець) Алєксєй Сєрґієнко намалював Цоя у формі окупанта на тлі руїн українського села. Явно із заздрості до сучасних українських композицій з мілітаризованим Кобзарем, Лесею, Каменярем... Росіяни ж свого нічого не мають і не можуть зробити - тільки вкрасти чи змавпувати", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Хтось з "хороших русскіх" намагається це висміяти чи обурюється: мовляв, це брехлива маніпуляція, "Цой був завжди проти війни, зокрема в Афгані, яку він застав". Насправді байдуже.
Цой [Висоцький, Тальков, вписати інше] - повноцінний комбатант "русского міра". Це один з якорів, що тримає совок в головах українських громадян. Ланцюг, що тримає в купі "общей історіі" навіть після обстрілів. Інструмент культурної і ідеологічної інвазії і переділу світоглядних кордонів континенту.
Адже Європа дійсно цілком очевидно поділяється на терени, де "Цой жив" (чи принаймні знають, хто це, і пам'ятають хоч одну пісню), - і терени, де уявлення не мають, хто це. І це повністю повторює мапу ворогів і союзників України.
Так що дуже хороша і правильна картина, котру треба регулярно демонструвати українцям: Цой теж вбиває, бо це "русскій мір".
--
Наші "культурні комбатанти" теж воюють в головах, причому не тільки наших, але й союзників. Вони захищають від культурної інвазії окупантів, від "русского міра". Хоча той же Андрій Хливнюк примудряється "вибивати русскій мір з голови" не тільки метафорично, але й цілком конкретними кулями в окупантів. І він не один такий.
Музика - це політика. І геополітика. І війна. І дипломатія. І багато чого ще. Спорт, зрештою, теж. Та все...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...