Ідеалів не існує? Кейт та Вільям приховують труднощі у шлюбі

Принц Вільям і принцеса Кейт одружені вже понад 12 років. Їхній шлюб триває досить довго і, напевно, в ньому були кризові моменти, про які публіці невідомо, зазначають Патріоти України.

Шлюб Кейт і Вільяма, звичайно ж, недосконалий, як може здатися збоку. Але вони знають, що робити з проблемами, з якими стикаються, заявляє інсайдер Кенсінгтонського палацу.

Кейт і Вільям наступного дня після свого весілля, 30 квітня 2011 року / © Getty Images
В ексклюзивному інтерв'ю Daily Express US Том Квін, автор книжки "Позолочена юність: інтимна історія дорослішання в королівській родині", розповів про свої особисті бесіди з інсайдером із палацу. І ось, що він йому розповів. "Як і у всіх здорових шлюбах, Вільям та Кейт мають свої розбіжності, але знають, як іти на компроміс і продовжувати свою роботу. Від людей, з якими я розмовляв, я знаю, що в цьому шлюбі все не так спокійно і все не так ідеально, як здається. Але, Вільям переймає манеру поведінки своєї бабусі королеви Єлизавети II і ніколи не скаржиться, а Кейт бере з нього приклад і теж вважає за краще не виносити сварок із хати". Це і є головний секрет їхнього шлюбу. Хоча, як нам здається, головний, це все ж таки кохання і взаємоповага.
"Вони дуже, дуже рідко скаржаться. А коли і скаржаться, то завжди в міру. Там, де деякі пари сваряться і кидають одне в одного важкі вази, Вільям та Кейт кидають одне в одного подушки. Це завжди під контролем", — каже експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...