Ідея Гіркіна дуже сподобалася: "Ультрафашистська партія РФ вимагає повісити Путіна, як зрадника", - Піонтковський

Політолог Андрій Піонтковський в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському розповів, що путінські ультрафашисти в паніці повторюють всі тези Ігоря Гіркіна (Стрєлкова), передають Патріоти України.

"Зараз, коли Україна перейшла у контрнаступ, напевне Ви теж краєм ока дивитесь телеграм-канали путінських ультрафашистів, вони ж в паніці й зараз повторюють вже всі тези Гіркіна, добре відомі українській аудиторії, він вимагає повісити Путіна, як зрадника", - зауважив Піонтковський.

За словами політолога, ця ультрафашистська партія звинувачує Путіна в поразці, у провалі спецоперації, а насправді у поразці у війні. "Тому зростає глибока внутрішньополітична криза у Росії, і це ще тільки перші, порівняно скромні, успіхи ЗСУ. Уявляєте, що трапиться після таких цілком реальних на сьогодні подій, як, наприклад, звільнення Херсона та знищення Керченського мосту. Я вам гарантую, що Путін політично не переживе ці події", - вважає Піонтковський.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...