"Ідіть нах*й, святоші": Відомий український виконавець висловився щодо свого "п'яного" концерту (відео)

Нещодавно український виконавець Міша Крупін оскандалився виступом в Одесі. 18 жовтня артист вийшов на сцену у нетверезому стані, і сам про це відкрито заявив присутнім. Тоді він натякнув, що, ймовірно, залишить творчу діяльність на деякий час. Проте цього разу Крупін зробив нову заяву та опублікував її у соцмережах. На своїй сторінці в Instagram він повідомив, що наразі активно працює над своїм психологічним та фізичним станом. Окрім того, виконавець зазначив, що не збирається покидати сцену, та навіть запевнив слухачів, що згодом презентує нові композиції, передають Патріоти України.

"Друзі та не дуже друзі, журналісти, блогери, в мене для вас погана новина: я не завершую кар'єру, а навпаки - продовжую їб*шити (писати пісні) з новою силою та люттю. Що сталося, те сталося. Я вибачився. Всім, хто мене підтримав у цей час, я дуже-дуже дякую. Всі, хто не підтримав, а засудив, йдіть нах*й, святоші йоб*ні. Зараз я серйозно займаюсь своїм психологічним та фізичним станом. І ніхто та ніщо мене вже не зупинить. Чекайте на нові пісні та нові епічні концерти. Гарантую завжди відносно культурний роз**б", - йдеться у публікації чоловіка. Також співак опублікував фото, на якому показав себе під час робочого процесу. На тлі можна побачити комп'ютер, а також музичні інструменти.

У коментарях більшість підписників підтримали рішення Крупіна та побажали йому успіхів у подальших починаннях. Також чимало користувачів мережі зазначило, що не варто переживати про скандал із п'яним концертом, оскільки "мовляв, з ким не буває".

Нагадаємо, у нетверезому стані співак виступив у ресторані Reef в Одесі. Захід, який відбувся 18 жовтня та мав благодійну мету, наступні кілька днів активно у обговорювали у мережі. Зокрема, можна знайти відео, де артист вийшов на сцену і, хитаючись та з матами, став говорити до публіки. Наступного дня Крупін оприлюднив слова вибачення, а також заговорив про припинення музичної кар'єри.

Міша Крупін - 42-річний реп-виконавець, співак, соліст гурту "Корупція". У 2007 році розпочав співпрацю із продюсером Юрієм Бардашем, який відомий своєю проросійською позицією, а також втечею до Москви під час повномасштабного вторгнення. Сам Крупін у період з 2008 по 2010 роки жив на три міста: Харків, Київ та Москву. У 2019 році створив гурт, назва якого згадується вище.

Після початку повномасштабної російсько-української війни висловив підтримку Україні та заявив про початок україномовної творчої діяльності. Найбільш популярними піснями співака є треки "У нашому місті" (про його рідне місто Харків), хіт "Ї**ште", у якому можна почути ставлення музиканта до громадян РФ. Також артист є одним із авторів популярної іронічної пісні "Культурного Десанту" про "Білогород".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...