"Є ескапізм нормальний, а є ескапізм довбойобів. Це коли ти після 20 місяців повномасштабної війни настільки відірваний від реальності, що бачиш у військових загрозу", - блогер

"Про «молодих підприємців» і військових. Є така річ як ескапізм. Річ то взагалі корисна коли адекватна. Особливо у високостресових обставиах. Бо дозволяє трохи перепочити від реальності. Хтось серіали дивиться. Хтось книжки читає. Хтось в настолки грає чи в комп'ютерні ігри", - пише київський блогер Юрій Богданов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"У мене є знайомий снайпер, який читає романи по фентезійному Вархаммеру, наприклад. Настільки йому іноді потрібно ескейп. Але якщо в певних межах - то нічого страшного в цьому немає. Корисно навіть.

Є ескапізм поганий. Хтось занурюється у світ алкогольної чи наркотичної втечі. Це поганий ескапізм. Прям от зовсім.
Крайня стадія - це коли психіка ламається медично. Це буває у військових, це буває у цивільних. Це буває у всіх. Тоді в тебе формується інша реальність. І ти в ній. Втік від справжньої.
А ще є ескапізм довбойобів. Це коли ти після 20 місяців повномасштабної війни настільки відірваний від реальності, що для тебе існує геть паралельна.
Та, де для тебе людина в одязі, який віддалено нагадує військовий, вдається загрозою.
Та, де замість сказати «Давайте поаплодуємо кожній людині в формі, яка дозволяє нам - цивільним - працювати і збиратися» просять «не дратувати».
Та, де замість влаштувати на такому зібранні масштабний збір та самостійно запросити військових у формі відбувається така крінжатіна".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...