"Є кілька дивних речей": Політолог прокоментував новорічне привітання Путіна


Все менше світових лідерів підтримують хоч якісь контакти з російським диктатором. Однак вибір Владіміра Путіна країн для привітання з Новим роком справді здивував. Про це повідомив політолог Ігор Рейтерович, передають Патріоти України.

2022 рік став справжнім провалом Росії у зовнішньополітичних відносинах. 30 грудня 2022 року Владимир Путін вирішив привітати з Новим роком деяких світових лідерів. Привітання отримали лідери Абхазії, Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Казахстану, Сирії, В’єтнаму тощо. Водночас російський диктатор заявив, що не буде вітати зі святом лідерів "недружніх" країн, мовляв, з ними фактично немає контактів.

Політолог пояснює це тим, що більшість світових лідерів не збираються його навіть слухати.

Що не так з привітанням Путіна

У привітанні Путіна є кілька дуже дивних речей, зауважив Рейтерович. Там немає Північної Кореї, немає Ірану, та кількох країн, які нині з Росією більш-менш підтримують комунікацію. Дуже образливо і для Талібану, адже талібів також не згадали, підкреслив спікер.

"Я думаю, що після цього привітання Росія втратить ще більше союзників з того невеликого кола, яке в неї ще залишилось", – додав спікер.

Список країн, що отримали привітання досить характерний для Росії. Рейтерович назвав їх, м’яко кажучи, недемократичними та не дуже розвиненими. Це країни, з якими цивілізовані країни не бажають мати справу.

"Здобутки" зовнішньої політики Путіна

Якщо порівняти цьогорічний список країн для привітання із тим, що був рік тому — видно разючу відмінність, зазначив експерт. Тоді хоча б формально Путін вітався з лідерами інших країн, надсилав їм листи. А за рік дуже багато змінилося. Однак росіянам попередній список не покажуть, адже це буде наочною характеристикою "геніальних" здобутків Путіна на зовнішньополітичній арені за 2022 рік.

Ще на початку 2022 року, зауважив Рейтерович, Путін мав більш-менш притомні стосунки з більшістю країн світу, а під кінець залишився серед країн-вигнанок та з кількома великими країнами. Вони з Росією спілкуються, бо та цікава для них винятково як сировинна база.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...