"Є прильоти, а вони виставляють фото про чудовий ранок": Журналістка пояснила, чому більшість кримчан не сприймає окупований півострів як зону бойових дій

Журналістка Лариса Волошина розповіла, що в Криму частина населення продовжує чекати на звільнення, а решта просто не усвідомлює, що відбувається на території півострова, передають Патріоти України.

"Я спостерігаю за своїми знайомими в окупованому Криму. Коли в Криму є прильоти, вони зранку часто виставляють фото зі словами про чудовий ранок та смачну каву. Тобто люди чекають на звільнення. Втім, є й ті, хто не чекає на Україну. Однак ці люди, відверто кажучи, й не знають, що відбувається", - розповіла Волошина.

Журналістка наголосила, що мешканці окупованого Криму не мають повної інформації про те, що відбувається на півострові. "Мешканці Керчі можуть не знати, що палає Севастополь і навпаки. Частина мешканців окупованого Криму не мають повної інформації про події, які відбуваються на півострові. Адже окупаційна влада Криму завжди розповідає про збиття усього, що тільки можна. Загально кримчани не сприймають Крим як зону бойових дій. В них абсолютно немає ніякого розуміння повітряних тривог. Тобто, все, що відбувається в окупованому Криму, більше схоже на хаотичні дії", - додала вона.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...

Народні прикмети на 9 травня. Побалуйте дітлахів - день Миколая Весняного спонукає до цього не менш Зимового

четвер, 9 травень 2024, 7:05

Православна церква України 9 травня за новим стилем відзначає перенесення мощей Миколая Чудотворця. У народі це свято відоме як Миколай Весняний або Миколай Літній. За старим стилем у свято сьогодні вшановують праведну Глафіру Амасійську. На Миколая Чу...