Є в базі "Миротворця": Топ-поплічник "русского мира" з Торезу відповідає за укриття на Солом'янці в Києві (фото)

В Солом’янському районі Києва за укриття житлово-експлуатаційної дільниці (ЖЕД-901) відповідальним є Денис Янієв, який занесений до бази "Миротворця" як поплічник терористів та російських окупантів. Відповідна інформація є у відкритому доступі на сайті "Миротворця", зазначають Патріоти України.

Там повідомляється, що Янієв - родом з Торезу Донецької області. "Організатор антиукраїнських мітингів та т.зв. "російської весни" у м. Торез навесні 2014 року. Після - втік із окупованих територій до Києва", - йдеться в оприлюднених даних про вказану особу.

Інформацію, що Янієв працює у столичному ЖЕД, оприлюднили активісти Солом’янського району у Facebook, підтверджуючи відповідними матеріалами та відео. "Головний інженер ЖЕД 901 з "ДНР". Памʼятаєте відео з хамовитим головним інженером ЖЕД 901? Знайомтесь, це Янієв Денис Іванович. Є на "Миротворці". В 2014 в "ДНР" за нього дуже хвилювались, бо він був один з організаторів референдуму. Потім втік до Києва. В 2021 році був засуджений за ст. 110, ч.1 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України - ред.). Тому не дуже дивно, чому він не переживає за укриття", - зазначають активісти.

Судячи з коментарів до посту, мешканці досить негативно відгукуються про Янієва, але це ніяк не впливало до цього часу на керівницво ЖЕД у питанні подальшого перебування на посаді вказаної особи.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...