"Є висоти та залізниця": У 3-й ОШБ пояснили постійні штурми РФ Кліщіївки та Андріївки (відео)

В районі Андріївки та Кліщіївки є височина та наявність залізниці, що спонукає російських окупантів до регулярних штурмів. Подробиці повідомив пресофіцер 3-ої окремої штурмової бригади Олександр Бородін в ефірі "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

Він зазначив, що самих населених пунктів вже "не існує", оскільки вони повністю зруйновані. З його слів, будівель фактично немає, залишилися тільки підвали, але не скрізь.

"Там навіть не існує першого поверху, грубо кажучи", – пояснив військовий. Олександр Бородін розповів, що у локації, де розташовані Андріївка і Кліщіївка, є важливою для російських окупантів з певних причин. З його слів, висоти дуже важливий елемент для оборонних дій. Наявність залізниці також є необхідним фактором для загарбників, адже дозволяє покращити їхні логістичні спроможності.

Він наголосив на тому, що траси в районі Бахмута допомагають українським військам. Загарбники до них не добралися навіть близько. З його слів, інколи умовні поле і три посадки важливіші, ніж населений пункт. "З медійної точки зору більш важливі назви", – додав Бородін.

Ситуація в районі Бахмута від Генштабу ЗСУ

На Бахмутському напрямку, як йдеться у ранковому звіті станом на 1 грудня, російські війська вели штурмові дії поблизу Богданівки, Андріївки та Кліщіївки. Українські підрозділи відбили 24 атаки. Сили оборони України й надалі здійснюють штурмові дії південніше Бахмута. Бійці завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на вже досягнутих рубежах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...