Є загиблі та поранені: У російському Шебекіно внаслідок "прильоту" обвалився під'їзд будинку (відео)

У п'ятницю, 14 червня, в Шебекіно Білгородської області обрушився під'їзд житлового будинку. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України.

За попередніми даними, постраждали понад три особи, під завалами перебувають люди.

Увага, кадри 18+!!!


Крім відео опубліковані також і фото розбитого під'їзду житлового будинку.

Також повідомляється, що з-під завалів дістали тіла двох загиблих. Під уламками можуть бути діти. Причини, через які сталася руйнація будинку, до кінця невідомі. Влада Білгородської області заявила, що це сталося внаслідок обстрілу нібито з боку України.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

СВО йде "за планом": Як виглядає великий цвинтар російських окупантів у Курську (відео)

субота, 28 вересень 2024, 15:30

У Курську на території Північного цвинтаря величезна кількість могил російських окупантів, які воювали в Україні та були там ліквідовані. Відео, зняте на цвинтарі, розповсюджують у соцмережах, передають Патріоти України. "Старі психопати, які відправил...

Російське посольство хотіло показати фото літака F-16 "збитого в Україні", але щось пішло не так

субота, 28 вересень 2024, 15:16

Російське посольство в ПАР видало фото літака F-16, що впав у 2019 році в Каліфорнії, за фото винищувача, який зазнав аварії в Україні в серпні 2024 року. Фотофейк посольство опубліковало на своїй сторінці у соцмережі Х, передають Патріоти України. На ...