"Єдина мова без кордонів": Олег Винник заявив фанам, що знає альтернативу українській

Співак Олег Винник, відповідаючи на один з численних коментарів своїх фанаток назвав музику єдиною мовою, яка не має кордонів. Коментар співак залишив під постом із анонсом свого повернення на сцену, зазначають Патріоти України.

"Твій голос - справжній діамант. Ми всі пишаємось тобою. Ми дуже щасливі, що ти повернешся, щоб заспівати знову і зачарувати нас своїм неймовірним голосом. Вся моя любов і підтримка тобі з Єгипту", - написала англійською прихильниця.

"Дякую за вашу любов! Музика – це єдина мова, яка не має кордонів", - відповів Винник.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як Центробанк РФ хакає МВФ? Знову про мою "улюблену" голову Центробанку РФ Набіулліну, - журналіст

субота, 26 жовтень 2024, 13:54

"Як Центробанк РФ хакає МВФ? Знову про мою "улюблену" голову Центробанку РФ Ельвіру Набіулліну. Як я і казав, вона – один із найбільш технічних наших ворогів", - пише журналіст та блогер Антон Швець на своїй сторінці у соцумережі "Фейсбук", передають П...

Хотів показати "українську бронетехніку", але щось пішло не так: Пропагандист Кремля відзначився "шедевральним" репортажем із Курської області (відео)

субота, 26 жовтень 2024, 13:32

На російському телебаченні показали сюжет із селища Глушково Курської області, видавши підбитий російський бронеавтомобіль за український, передають Патріоти України. "Украинский бронеавтомобіль, на якому диверсійно-розвідувальна група намагалася прорв...