"Єдина реальна гарантія неперетинання "червоних ліній" - це зовсім не обіцянки Зеленського, Єрмака або Кулеби", - Портников

Поки при владі популісти - Україна в небезпеці.

"Глава офісу президента України Андрій Єрмак запевняє, що "червоні лінії", які країна не повинна переступати у переговорах з окупантом, у нього - і, зрозуміло, у президента Володимира Зеленського - на підкірці. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба називає ці лінії: неможливість прямого діалогу з маріонетками, встановлення контролю України над кордоном, неможливість проведення виборів у присутності російських військ або їх найманців, реінтеграція окупованих територій на українських умовах, щоб ці райони не мали ніякого "права вето" на рішення загальнонаціонального характеру", – пише журналіст Віталій Портников у своєму telegram-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Чудові "червоні лінії" - особливо коли вони на підкірці! Підтримую обома руками! Але тоді потрібно сказати правду: Україна веде переговори сама з собою, а не з Росією.

Тому що те, чого хоче Путін - так це того, щоб Україна перетнула "червоні лінії". Щоб почалися прямі переговори Києва з маріонетками із Донецька та Луганська. Щоб контроль над кордоном був повернутий тільки після виборів, а самі вибори пройшли під дулом автоматів російських окупантів і їхніх посібників. І щоб "окремі райони", над якими Кремль збереже контроль, мали право вето на європейську та євроатлантичну інтеграцію України. А для чого, власне, Путін захоплював Донбас? Щоб подарувати його Зеленському, Єрмаку і Кулебі? Ні вже, дзуськи!

Найголовніше, що "червоні лінії", про яких кажуть соратники Зеленського - це ті самі "червоні лінії", які не збирався перетинати колишній президент Петро Порошенко. Чим "червоні лінії" Зеленського відрізняються від "червоних ліній" Порошенка? І виходить, що Зеленський брехав своїм співвітчизникам, коли говорив, що припинити війну дуже просто, потрібно "просто перестати стріляти" і домовитися з Путіним. Виходить, що Зеленський і зараз помиляється, коли продовжує прагнути до нових контактів з Путіним? Або як?

Тому єдина реальна гарантія неперетинання "червоних ліній" - це зовсім не обіцянки Зеленського, Єрмака або Кулеби. Якщо претендент Зеленський обманював нас вчора, так президент Зеленський обдурить нас завтра.

Єдина гарантія неперетинання "червоних ліній" - це повернення до влади патріотичних сил. Поки при владі популісти - Україна в небезпеці".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...