"Єдинороска" та фігурантка бази "Миротворець": ЗМІ розповіли про "російський слід" у родині нардепа від "Слуги народа"

Депутатка Держдуми Криму Галина Герасимова — рідна тітка народного депутата України Віталія Безгіна. Журналісти провели розслідування про оточення та родину політика та виявили цікаві деталі, зазначають Патріоти України.

Декілька років тому народний депутат від "Слуги народу" Віталій Безгін потрапив до переліку українців, на яких росія наклала санкції. Парламентаря внесли до так званого "чорного списку" рф, адже Безгін - кримчанин та мав на півострові майно - частину квартири в місті Євпаторія. Свою частку житла нардеп Безгін переоформив на близьку родичку - Галину Герасимову. Євпаторійську квартиру жінка перепродала за російським законодавством.

ЗМІ вказують, що Герасимова підтримувала окупаційну "владу" та була в переліку депутатів так званої "Державної Ради Республіки Крим" та серед учасників пропутінської партії "Єдина росія". За це жінку внесли до бази "Миротворець" як пособницю російських терористів. У 2018 Герасимова двічі перетинала адміністративний кордон АР Крим із Херсонською областю за українським паспортом.

За даними "Миротворця", у 1990-х Галина Герасимова була економістом пансіонату "Планета", а з 2000 по 2014 - заступником директора з комерції та маркетингу. Після анексії півострова росіянами Герасимова була директоркою пансіонату відпочинку, а потім очолила "Туристично-інформаційний центр" такого собі "Євпаторійського культурно-етнографічного центру "Малий Єрусалим". А вже з 2020 тітка нардепа Безгіна працювала заступницею голови "Комітету з державного будівництва та місцевого самоврядування" в окупаційному парламенті півострова.

Віталій Безгін не прокоментував журналістам ані свої відносини з родичкою з Криму, ані питання щодо майна, що йому належало.

Джерело: ФАКТИ.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...