"Єдиний шанс на життя": Оточення Путіна підказує йому лагідне відсторонення від влади, - Піонтковський

Політолог Андрій Піонтковський вважає, що для Путіна єдиний шлях врятувати своє життя – це домовитися зі своїм оточенням про те, що вони його відправляють на лікування до якогось "центру стародавньої китайської медицини". Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Путін має шлях, який йому підказує його оточення – лагідне відсторонення від влади, яке вже обговорювалося з ним, і він навіть був майже готовий до цього перед від’їздом до Самарканду. Але там він пересвідчився, що таке падіння його статусу на міжнародній арені може підштовхнути його, бо не лише ми бачили, що відбувалося в Самарканді, а й люди з бункера теж бачили. І він боявся, що його оточення зможе запропонувати Заходу те, що ми звільняємо вас від Путіна, а ви допомагаєте нам змусити Україну запропонувати якісь вигідніші умови капітуляції", - зазначив політолог.

Андрій Піонтковський пояснив, що Путін тому відразу і зробив ескалацію на чотирьох, чи навіть на п’ятьох напрямах, якщо врахувати атаку на своїх генералів, щоб вже спалити всі мости та позбавити своє оточення можливостей віднайти більш-менш мирне вирішення.

"Єдиний для нього шлях врятувати життя – це домовитися зі своїм оточенням про те, що вони його відправляють на лікування до якогось "центру стародавньої китайської медицини" та оголошують про те, що "товариш Путін припустився низки серйозних помилок в українському питанні й ми тепер намагаємося їх виправити". Це єдиний його шанс на життя", - підкреслив Піонтковський.


Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...