"Єрмак і Гетманцев дарма вигадують спеціальні "ознаки олігарха" для закону - зі США такий номер не пройде", - політтехнолог Голобуцький

"Єрмак і Гетманцев дарма вигадують "ознаки олігарха" для закону - США вимагає звільнення влади від незаконного впливу третіх осіб, а не "полювання на колективно призначених олігархів", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Блінкен сьогодні на пресконференції в Києві про предмети обговорення з Зеленським: "Ми обговорили питання євроатлантичного шляху України, а також ту роботу, яку проводить країна для просування реформ і викорінення корупції. Ми говорили про реформи та реформування інституцій. Є дуже багато сил, які виступають проти реформ і боротьби з корупцією. До них належать зовнішні сили, такі як Росію, та внутрішні – олігархи та потужні особи, які переслідують власні інтереси незаконними методами".
Тобто, як я й казав, питання зовнішньої підконтрольності влади і корупції (котра точно не зменшилась за Зекоманди: і масштаб, і разові суми хабарів) - головні в діалозі з Білим домом. При тому Байдена цікавить реальний стан речей, а не номінальна "активна боротьба".
Зверніть увагу на формулювання: "олігархи ТА ПОТУЖНІ ОСОБИ, ЯКІ ПЕРЕСЛІДУЮТЬ ВЛАСНІ ІНТЕРЕСИ НЕЗАКОННИМИ МЕТОДАМИ". Тобто, казочка про білого бичка - демонстративно опрацьовуваний "закон про олігархів", ще демонстративніше наморщені лоби Зекоманди в спробах "сформулювати ознаки олігарха", - це все не спрацює, бо не цікавить США.
Їх цікавить конкретний результат: виведення української влади з-під контролю третіх осіб і агентів Кремля. А також забезпечення ситуації, коли надану Конгресом допомогу - що фінансову, що технічну - не буде розікрадено і перепродано через корупційні схеми держчиновниками. США вистачило історичних прецедентів надання допомоги іншим країнам, щоб зрозуміти єдиний дієвий формат взаємодії з корумпованою країною, якщо цього все ж вимагають стратегічні інтереси Америки.
І заява Блінкена ще раз підтвердила, тепер вже публічно: Зеленський не побачить Байдена, доки Байден не бачитиме реальних результатів виконання його вимог, а не демонстративні публічні "танці" без практичних наслідків і без змін ситуації".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...