​Єрмак поводився як хам у київському метро: На прийомі у вищого керівництва Катару команда Зеленського грубо порушила етикет, - Безсмертний

Від таких "дрібничок" залежить наскільки успішними будуть переговори.

На фото зустрічі президента України Володимира Зеленського із прем'єр-міністром Катару Халідом бен Халіфи бен Абдула Азіз Аль Тані українська делегація грубо порушила місцеві норми етикету. Про це повідомив політик і дипломат, колишній представник України у Тристоронній контактній групі в Мінську Роман Безсмертний, зазначають Патріоти України.

На опублікованих пресслужбою президента Володимира Зеленського фото візиту української делегації в Катар видно, що глава Офісу президента Андрій Єрмак сидить, заклавши нога за ногу. Така поза є грубим порушенням етикету цієї країни. «Єдина діяльність, якою я займаюсь останні роки - викладацька. Один з курсів, який я читаю - це дипломатичний протокол. Аналізую фото зустрічі на найвищому рівні в Катарі, можу сказати: «Краще б її не було». Щоб не заявляла українська сторона, результат навіть не нульовий, а мінусовий. Дві кричущих помилки : державний прапор України лежить на підлозі і українська сторона демонструє взуття», - написав Безсмертний на своїй сторінці в Facebook.

Політик зазначив, що в мусульманських державах категорично недопустимо:

Сидіти нога на ногу і демонструвати підошву свого взуття. Це вважається непристойним жестом і образою.

Не подавати і не брати документи лівою рукою. Ліва рука вважається брудною.

Якщо ви господар, то в жодному разі не запрошувати гостя пройти попереду себе.

«Андрій Єрмак, який «відповідає» в ОПУ за зовнішню політику, не знає таких тонкощів. Але ж посаду керівника управління з питань протоколу і церемоніалу ще не скасували?!», - резюмував політик.

Колишній очільник Мінінфраструктури Володимир Омелян також зауважив грубу помилку української делегації в Катарі з точки зору етикету.

«Закидати ногу на ногу і показувати співрозмовнику підошву свого взуття - там трактується як вияв грубої неповаги до протилежної сторони» , – пояснив Омелян.

«Але добре, хоч із шаурмою не прийшли і пляшку пива оком не відкривають» , – саркастично зауважив екс-міністр.

Пізніше назвали особу другого невігласа зі свити Зеленського, чиї ноги красуються на першому плані в коричневих туфлях. Єдине притомне пояснення, що приходить у голову, те що досвідчений дипломат не схотів кидати свого куратора з Банкової на самоті у такій ганьбі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РосЗМІ приписали українським спецслужбам "замах" на Шарія, в ГУР Міноборони відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 19:29

В Головному управлінні розвідки назвали «звинувачення» в організації нападу на підозрюваного у державній зраді проросійського блогера Анатолія Шарія у березні цього року черговими вкидами російських пропагандистів. Про це у коментарі NV сказав представ...

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...