"ЄС бадьоро готується вступити у війну? Європейська оборонна політика серйозно міняється", - Голобуцький

"ЄС бадьоро готується вступити у війну? Європейська оборонна політика серйозно міняється. Чи причина в успіхах ЗСУ, чи в безпардонності відкритих погроз Кремля, але зміни кардинальні", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Головний дипломат ЄС Жозеп Боррель сьогодні на пресконференції, якось особливо радісно посміхаючись(!), повідомив, що всю транспортну інфраструктуру Європи буде перероблено для забезпечення швидких і надійних перевезень військової техніки до східних кордонів ЄС. Буде активізовано взаємини з країнами Балкан, Молдовою і Україною щодо проєктів зі збільшення військової мобільності для швидкого розгортання збройних сил Європи. Боррель активно жестикулював і з посмішкою пояснював присутнім, що "Леопард" важкий і довгий, тож залізниця і вагони мають його витримувати.
Це неочікувані і радикальні зміни. Тим радикальніші, бо озвучує їх дипломат. Отже, психологічно влада Європи вже вступила у війну. Вони прийняли реалії.
Кремль домігся свого нахабними погрозами ядерного удару - йому повірили. Коли дипломат заявляє, що Росія веде проти ЄС і партнерів кібервійну, тож захист дуже важливий, бо "перш ніж бомбити Київ, Росія здійснила кібератаку" - це означає, що тепер і Європа очікує російських бомбувань.
Це, з одного боку, доволі лячно, якщо замислитись над масштабом очікуваної війни. Реально палатиме весь континент. Але з іншого боку, це вселяє впевненість: за плечем ЗСУ стане десяток армій союзників. Бо тепер це спільна оборона від спільного ворога. "Путін всіх переграв", очевидно))".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...