Євген Кошовий зізнався, як вони із Зеленським називають один одного під час особистого спілкування

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий зізнався, як називає Володимира Зеленського під час особистого спілкування. В інтерв'ю Славі Дьоміну шоумен зізнався, що вважає президента України своїм єдиним найкращим другом, передають Патріоти України.

«Як може бути багато найкращих друзів? Думаю, що він один. Це Володимир Олександрович. А решта — друзі, яким я довіряю, в яких я впевнений. З Володимиром Олександровичем я провів набагато більше часу, ніж з іншими. І ситуації були різні, про які міг сказати тільки йому», — поділився Кошовий, додавши, що під час особистого спілкування він називає Зеленського «Зелений» або «Вован». Зі свого боку Зеленський називає Кошового «лисий».

«У медійному просторі я не можу собі це дозволити. Треба ж дотримуватися субординації. Друг ти не друг — а він все-таки президент України», — додав він.

Кошовий також висловився про орден «За заслуги» ІІІ ступеня, яким його нагородили влітку минулого року, і відповів на хейт. «Ніхто навіть не читає, що це за орден. Ніхто навіть не читає, чому це сталося. Усі просто подивилися: обличчя Пікалова, обличчя Кошового, медаль — усе, понеслася. Ніхто навіть не вникав. Я його в очі не бачив. Я бачив тільки наказ і все. Я його в очі не бачив, у мене його фізично немає», — заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: