"Європа розплачувалась з Путіним рік по року кавалками власної безпеки, суверенітету й майбутнього. Беербок перша сформулювала це в офіційній заяві", - Голобуцький

"Міністр МЗС Німеччини Анналена Беербок про реальну вартість всі ці десятиліття російського газу для ФРН: "Ми, можливо, не заплатили за нього багато грошей, проте ми заплатили за нього нашою безпекою та незалежністю. І українці вже заплатили за нього тисячами своїх життів. Рахунок прийшов пізніше, проте тим драматичніше", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Після того, як 29 липня верховний представник ЄС із зовнішньої політики Жозеп Боррель заявив в Іспанії про "надто велику енергетичну залежність від Росії", котрої ЄС має намір позбутись, європейський політикум місяць обдумував цю концепцію. Концепцію небезпечності і недешевості російського газу, бо його ціна здебільшого складалась не з грошей.

Ціну російського газу більш як наполовину становили економічна, соціальна, політична, військова безпека Європи. І суверенітет держав. Бо теперішні смикання Сербії й Угорщини, шантаж Молдови зняттям президента Санду, прямі маніпуляції політиками, партіями, виборцями під час виборів в Німеччині, Австрії, Франції, Італії - це право на втручання Путін оплатив газом. "Дешевим" для Європи газом. І цілий ЄС тішився, що так мало платить за цей газ грошима.
А по факту Європа розплачувалась з Путіним рік по року кавалками власної безпеки, суверенітету й майбутнього. Беербок перша сформулювала це все в офіційній заяві. Але очевидною ця ціна вже мала стати для всього європейського політикуму".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...