"Ігор Валерійович перевзувся з рятівників нації в миротворці імені триколора", - Гліб Бабич

Олігарх впевнений, що ніяка пролита кров українців не йде у порівняння із його "великим гешефтом".

"Забудемо, каже. Кров. Ігор Валерійович віджав через черговий неупереджений окружний суд 7,5 мільярдів у України, повеселішав, і вибухнув програмною заявою в інтерв'ю Нью Йорк Таймс. Мабуть в якості відпрацювання профіту. І на перспективу подальших профітів", - український військовий Гліб Бабич у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Забудемо, каже, кров. В обіймах Росії через 10 років. А Америка, сволота така, змушує нас воювати, а грошей на це не дає. А без грошей Ігор Валерійович ніколи ні на що не підписувався. Гешефт з росією, ймовірно, виявився більш плідним.

Забудемо, каже. Кров. Паззл складається. Всі попередні події щільно лягають впритул зі сьогоденним. Війська відводяться. Бійці гинуть і калічаться в процесі самого твердого з перемирій. Преса готується до цензури.

Ми готуємося, до того, що справа в самому справедливому суді скоро буде на кожного з нас - невгамовно активних. Суди готуються до напливу роботи, нашвидку штампують свавілля, і запасаються білими нитками, щоб наскоро шити нові рішення.

Країна готується з захопленою підтримкою аплодувати підвищенню тарифів і будь-який каламуті, що впарить їй молода команда. Ігор Валерійович сьорбає каву, і поблажливо нарікає Америці, яка давно готує йому жорсткий суд і затишну камеру. Тому, що він думає, що все порішав. І ми підемо дружити з росією. Тому, що вона сильніша.

І забудемо, каже. Кров. Тому, що яка там нахер ваша кров, в порівнянні з великим гешефтом? Ігор Валерійович перевзувся з рятівників нації в миротворці імені триколора. І вас всіх перевзують. Або в постоли. Або, не сумнівайтеся - у білі тапки, якщо упиратися хто буде.

Ну давайте, розкажіть мені хто-небудь про випадковості і збіги. Розкажіть мені, про те, що вуха росії не стирчать за всім цим бл*дськім цирком. І про згущення фарб, розкажіть. У вас ще є трохи часу. Забудемо, каже. Кров".

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....