"Їй довелося мовчати після того, як вона наговорила досхочу": Соколова розповіла про скандал із Приходько

Журналістка зазначила, що Приходько наговорила багато зайвого, ніж серйозно нашкодила як собі, так і Юлії Тимошенко, чию партію представляє.

Співачка Анастасія Приходько втечею з прямого ефіру із журналісткою Яніною Соколовою завдала величезної шкоди своїй кар'єрі політика і змушена була "лягти на дно", передають Патріоти України.

Про це заявила в ефірі ObozTV Яніна Соколова, коментуючи інцидент із артисткою. На питання, чи спілкується вона з Приходько, журналістка відповіла: "Не спілкуємося, я думаю, вона і не захоче. Про що говорити? Все зрозуміло".

"Анастасія, незважаючи на резонанс того інтерв'ю, досить непогана людина. Я думаю, вона просто заплуталася і увійшла в політику в той період, коли вона ще не була готова до цього. Це її величезна проблема, адже вона прийшла на інтерв'ю непідготовленою, і не будучи повноцінно в шкурі політика, зробила вигляд, що вона ним є", – розповіла Соколова.

На її думку, Приходько цим "завдала величезного мінусу як політичній силі Юлії Тимошенко, так і самій собі".

"Після того її рідко десь помічали. Вона на певні місяці лягла на дно. Потім її побачили на з'їзді "Батьківщини". Їй довелося мовчати після того, як вона наговорила досхочу", – зазначила журналістка.

Ведуча Яніна Соколова ставила Приходько питання щодо її громадянської позиції, війни на Донбасі тощо. Коли співачці було складно відповісти, їй підказували з-за кадру. Потім вона встала і пішла, відмовившись продовжувати інтерв'ю.

Співачка пояснила свій вихід зі студії тим, що не очікувала такого напору і розгубилася під час ефіру.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...