Їх запідозрили в неповазі, але причина інша: Чому деякі військові не віддали Путіну честь на параді у Москві (відео)

На параді 9 травня у Москві раптом з’ясувалося, що більшість вищих офіцерів російської армії не знають її статуту. Про це свідчить уривок прямої трансляції заходу, що з’явився у соцмережах і викликав бурхливу дискусію серед так званих «z-патріотів», передають Патріоти України.

На оприлюдненому відео можна помітити, що, коли кремлівський диктатор Володимир Путін вітав командування різних родів військ, деякі військові віддавали йому честь, тоді як двоє з них, заступник начальника Рязанського училища ВДВ Сергій Молочніков і начальник академії МНС Віктор Панченков, вирішили цього не робити.

Утім, зрештою з’ясувалося, що про жоден демарш з їхнього боку не йдеться, а вся річ у тім, що вони просто вирішили слідувати статуту, тоді як решта офіцерів країни-агресора, вочевидь, давно його забули. «За стройовим статутом, у строю рука до головного убору не прикладається. Військове вітання виконується тільки поза строєм», — пояснив Панченков.

Зі свого боку Молочніков зазначив, що не знає, чому інші командири вирішили віддати честь Путіну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Анонсованих деякими депутатами кадрових призначень в уряді поки що не буде, - джерела

понеділок, 20 травень 2024, 21:29

Представники фракції СН розповіли, хто отримає дві вакантні посади в Кабміні і чому це не станеться на цьому тижні. На цьому тижні Верховна Рада планує займатися лише одним кадровим питанням — заповненням посад суддів Конституційного суду. Призначати н...

Чеська ініціатива із закупівлі снарядів для Києва стикається з перепонами: Що сталось

понеділок, 20 травень 2024, 20:43

Через три місяці після початку масової закупівлі боєприпасів для України чеські чиновники поділяються різними оцінками того, як це відбувається. Про це пише Defense News, передають Патріоти України. "Ініціатива під керівництвом Чехії щодо фінансування ...