Ілля Кива був приречений: Астролог звернув увагу на деякі нюанси гороскопу зрадника

Астролог Влад Росс розповів, що смерть Іллі Киви передбачав ще задовго до цієї події. За його словами, одного разу вони зустрілися на "Червоноармійській" (перейменована в "Велику Васильківську") і він озвучив йому свій прогноз - смерть екс-нардепа України настане в 2023 році, передають Патріоти України.

"Киву вбили остаточно і безповоротно. Нептун (символ зради і обману) в квадратурі до Марса (символ вогнепальної зброї). Скажу більше: його вбив його власний охоронець. Цій людині заплатили гроші за вбивство Киви. Після цього він втік", - сказав Росс у коментарі.

Також астролог зазначив, що смерть Киви ніяк не вплине на війну в Україні, розв'язаної Росією, тому що екс-нардеп був "дрібної сушкою".

Відповідаючи на питання, чому Кива за життя вибрав шлях зрадника і підтримав у війні Росію, Росс каже, що це питання грошей. Він вибрав сторону, яка йому платить.

"Його спонсорувала Москва. Я думаю, коли він продався Медведчуку, який повністю ним керував, настала його смерть. Кива перебував на такій стадії, що хтось із його оточення все одно б його вбив. Такий у нього гороскоп", - додав астролог.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...