Їм краще не вірити! Астрологи назвали найбрехливіші знаки Зодіаку

Деякі люди воліють брехати заради досягнення своїх цілей або для розваги. Обман для них не є чимось забороненим, скоріше навпаки. Астрологи склали список найбрехливіших знаків Зодіаку, повідомляють Патріоти України.

Телець

Пенелопа Крус

Народилася: 28 квітня 1974 року

Тельці дуже хитрі. Вони не стільки брешуть, скільки маніпулюють. Представникам цього знака подобається отримувати від людей те, що їм потрібно. Тому вони будуть віртуозно викручувати факти в потрібному собі світлі, недоговорювати і брехати, щоб у людини склалося саме певне враження.

Скорпіон

Скарлетт Йоханссон

Народилася: 22 листопада 1984 року

Лукавість для представників цього знака — далеко не рідкісне явище. Причому не можна сказати, що Скорпіони використовують брехню виключно в якихось певних цілях. Найчастіше вони обманюють просто заради забави, розваги. Але, зазначимо, що довіра до них може дорого обійтися навколишнім.

Лев

Кайлі Дженнер

Народилася: 10 серпня 1997 року

Леви вкрай брехливі. Вони брешуть, щоб здаватися такими, як усі. Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, розповідають казки про себе, своє особисте життя або власні успіхи. Викрити їх неважко, і їхні обмани зазвичай нешкідливі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...