"Інакше можемо дострибатися до України": Лукашенко хоче заборонити носити закордонні бренди одягу (відео)

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко вимагає від молоді відмовитися від західних брендів одягу, оскільки вони нібито несуть загрозу національній безпеці країни. За його словами, таке споживацтво розбещує, тому молоді слід переходити на продукцію місцевої швейної промисловості, передають Патріоти України.

«Одягнутися вся наша молодь хоче ух як! Я, президенте, так не одягаюся, як деякі звичайні молоді люди. Називають ці імпортні бренди та інше… Я таких не чув. А якщо й чув, то тільки за ім'я там шалені гроші платять. Ну наші нормально вже шиють. Ні. Треба там… Навіщо тобі ця ганчірка?», — обурився узурпатор під час чергової наради зі своїми міньйонами.

За його словами, у країнах Заходу взагалі не заведено «викаблучуватися», тому й білорусам слід бути скромними. «А у нас уже сьогодні молода людина якщо не одягнеться… Я навіть не знаю як… Як телеведучий чи теледіва, вона вже погано живе. Тому молоді треба відверто про це говорити. Особливо студентам. Вони ж найкращі серед молоді. І це мають розуміти. Що ж ми обманюємо самі себе? Хочемо дострибатися до України? Повірте, це легко. Ось ще один необережний крок, і ми там», — запевнив Лукашенко, однак, що саме це означає, не уточнив.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Корупціонери втратять владу: Старець Кирило напророкував перемогу України і період змін (відео)

неділя, 19 травень 2024, 23:41

Пророцтво старця Кирила свідчить, що 2024 року в Україні розпочнеться період змін. Прогноз старця був оприлюднений на Youtube, передають Патріоти України. . На початку червня ворожі сили планують масштабний наступ на Харківщину. Однак усі плани Росії ...

Добре провели час разом: Дмитро Гордон показав рідкісне фото з тещею

неділя, 19 травень 2024, 23:28

Журналіст та ведучий Дмитро Гордон потішив шанувальників родинним контентом. Інтерв'юер у своєму фотоблогу опублікував кадр, зроблений на тлі Національного театру імені Івана Франка, передають Патріоти України. На зображенні усміхнений Дмитро Гордон по...