"Інакше ми б не втримали місто": Резніков розповів, яку кількість зброї видали у Києві на початку повномасштабного вторгнення

На початку повномасштабного вторгнення РФ у Києві за дві доби видали 21 тисячу автоматів Калашников. Йдеться про людей, які зголосилися йти в ТРО. Про це сказав міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"А тепер просто вдумайтеся: якби ми йшли по папірцях, процедурах – це було б неможливим. Що ми маємо сьогодні, коли ворог далеко від Києва? Вже представники правоохоронних органів задають питання тим, хто видавав зброю: на якій підставі ви видали автомати? Навіщо ви це робили? Правоохоронні органи", - наголошує Резніков.

За його словами, люди, які приймали рішення і брали на себе відповідальність, тоді були героями, а зараз до них вже є питання.

"А ті ж хлопці, яких зараз питають, вони під кулями, під обстрілами везли зброю й в інші міста, до Миколаїєа, наприклад. Спитайте Віталія Кіма. Він чітко скаже: "Якби мені з Києва не привезли автомати і я би їх не роздав цивільному населенню, яке зайшло в ТРО, то ми би не втримали Миколаїв. Якби ми не втримали Миколаїв – вони би пішли на Одесу, і Одеса, і Чорне море були би вже заблоковані. І була б інша картина", - наголошує він.

Зазначимо, міністр оборони Олексій Резніков назвав три речі, які будуть визначальним при ухваленні рішення щодо запрошення України до НАТО.

Джерело: Укрінформ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...