Індійський "електричний чоловік" їсть струм, коли відчуває голод, і стверджує, що здатен пропустити через своє тіло 11000 вольт (фото, відео)

Він спокійно з’єднує дроти голими руками та торкається язиком металевих предметів, що знаходяться під напругою. А електричний струм замінює йому їжу.

Чоловік стверджує, що має дар, і може витримати струм, якого буде достатньо для живлення 500 будинків, інформують Патріоти України.

42-річний Нареш Кумар з Муззафарнагара в штаті Уттар-Прадеш, Північна Індія, стверджує, що його тіло природно ізолюється від високої напруги і може торкатися оголеними дротами голими руками, коли відчуває голод.

Нареш Кумар вперше виявив свої дивні навички під час ремонту електричної печі вдома в Музаффарнагарі десять років тому. 42-річний чоловік працює в морзі та допомагає лікарям під час проведення розтину.

«Бог дав мені силу робити те, чого ніхто не може,»- хвалився пан Кумар.

У своїх відео він спокійно з’єднує дроти голими руками та торкається язиком металевих предметів, що знаходяться під напругою. Нареш розповів, що «тренує своє тіло», щоб витримувати все більшу напругу

Він каже: «Зрозумівши, що я з легкістю витримую стандартну напругу, я почав почав тестувати свої можливості, збільшуючи потужність спочатку до 240 вольт, потім до 440 вольт. Допитливість продовжувала зростати тому я продовжував експериментувати, щоб зрозуміти межу моїх здібностей».

Пан Кумар стверджує, що врешті-решт він виліз на електроопору, де була напруга у 11000 вольт.

«Моя родина та сусіди дивилися, затамувавши подих, а я, торкнувшись оголеного дроту, не відчув удару електричним струмом» – каже диво-чоловік, якого місцеві прозвали «людиною-електропровідником»

Нареш говорить, що він - «світлова лампочка» з його здатністю підключатися до електромережі і харчуватися електрикою.

‘Коли я відчуваю голод, і в будинку немає їжі, я тримаю оголені дроти і протягом півгодини я задоволений. Я їм електрику, як їжу", каже Нареш.

Кумар стверджує, що він може витримати струм 1100 вольт, що проходить через його тіло, що є фатальним для будь-якої людини.

Саме про це йдеться у відео:


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...