Іноземний легіон: За Україну воюють не тому, що їм цікаво погратися в війну. Це підвищене відчуття справедливості та правди, - волонтер

Коли не кожен українець готовий не те щоб брати зброю, а допомогати армії чи працювати в тилу (а деякі взагалі незаконно перетнули кордон), в мене питання: що мотивує цих хлопців?, - пише волонтер

Кожного дня до нас приїжджають різні підрозділи, всі свої... але я чекав, коли ж до нас приїде хтось з "іноземного легіону". Ось ми нарешті з подачі Sabadan Muse Ilona підтримали чим змогли Грузинський батальон! Про це на власній сторінці у Facebook пише координатор волонтерського руху Олександр Ковтун, інформують Патріоти України.

"Я знаю, що за нас воюють американці, німці, поляки, прибалти...і це в моїй голові ще не поміщається! Коли не кожен українець готовий не те щоб брати зброю, а допомогати армії чи працювати в тилу (а деякі взагалі незаконно перетнули кордон), в мене питання: що мотивує цих хлопців??? Чому вони ризикують життям заради нас??? Навряд чи лише через те, що їм цікаво пограти в війну...думаю це підвищене відчуття справедливості та правди!

Коли ми з Natasha Kovtun в 2015-му поїхали в Грузію (тоді у нас вже 2-й рік йшла війна з росією), ми відчули, що у світі на пальцях 1 руки можна було порахувати країни, де гостинно відносились до українців (після війни 2022-... думаю їх стане більше). Так от! Я ніде себе не відчував так добре як в Грузії! Дякую вам, Генацвале за доброту, душевність, відкритість і за те, що віддаєте життя за нашу батьківщину!

Дякую всім іноземцям, хто вже віддав своє життя за нашу свободу (нажаль, я знаю вже таких)!!! Слава героям! Слава Україні!" – пише Олександр Ковтун.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...