Інсайдер у Кремлі стверджує, що Путін "використовує двійників" через погіршення стану здоров'я, - Daily Star

Інсайдер у Кремлі заявляє, що проблеми російського диктатора Володимира Путіна зі здоров’ям, схоже, посилюються, через що він «використовує двійників» на публічних заходах. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

З того часу, як у лютому Путін наказав своїм військам вторгнутися до сусідньої України, ходять чутки про його поганий стан здоров'я та можливі замахи на вбивство, жоден з яких поки що не підтвердився. Однак зараз дехто в Росії стверджує, що він рано чи пізно здасться.

Telegram-канал Генерал СВР — основне джерело чуток про критичний стан здоров'я 70-річного російського диктатора — заявляє, що він «критично хворий» і страждає від запаморочення та головного болю.

Імовірний кремлівський інсайдер також пише, що Путін "використовував двійників" на публічних заходах, щоб уникнути підозр.

Жодних доказів того, що Путін використовував двійників на якихось конкретних заходах, не було представлено, при цьому багато заходів, на яких він мав з'явитися, були скасовані.

Як доказ Telegram-канал Генерал СВР відсилає до випадку, який, як він стверджував, стався кілька тижнів тому, коли Путін нібито впав зі сходів у своєму будинку у Кремлі і мимоволі випорожнився.

Це твердження має продемонструвати, що імовірний рак російського диктатора «поволі прогресує» і «ставить під сумнів його здатність брати участь у великих заходах».

Також стверджується, що на початку Нового року лікарі Путіна проведуть зустріч, щоб обговорити подальше лікування хвороби Паркінсона. Про те, що російський диктатор хворий на хворобу Паркінсона теж ходять чутки, але Кремль їх не коментував.

У Telegram-каналі Генерал СВР, що з'явилося на початку повномасштабному російського вторгнення в Україну, стверджувалося, що ним керує людина, що отримала інсайдерську інформацію від «джерела» у Кремлі, близького до Володимира Путіна. Проте нічого з опублікованої ним інформації перевірити не вдалося, «незважаючи на всі спроби Daily Star отримати коментар від Кремля за останні 10 місяців».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...