"Інших вони не придумали": Жданов оцінив шанси РФ "пробити" Patriot

Військовий експерт Олег Жданов відповів на питання, якими ще ракетами Росія може намагатися пробитися через систему протиповітряної оборони ЗРК Patriot, передають Патріоти України.

"Російська Федерація на сьогодні вичерпала всю номенклатуру своїх ракет. Інших немає, інших вони не придумали. Балістичні ракети "Кинджал" і "Іскандер-М" - все, що у них залишилося. Це все, чим вони можуть нас здивувати", - заявив він.

Реагуючи на чергову заяву кремлівського диктатора Володимира Путіна про те, що це Україна змушує РФ "на дзеркальні заходи", Жданов різко видав: "Які дзеркальні заходи? Чим ви нас ще можете здивувати? У вас нічим більше. Все! Ви досягли межі досконалості, інших ракет у вас немає".

Що стосується надзвукових крилатих ракет Х-22, то зараз росіяни їх бояться використовувати, зазначив експерт: "Технічне обладнання для її заправки і підготовки до пуску залишилося в Енгельсі. Вони бояться в Енгельсі готувати ці ракети. Тому що, якщо туди знову прилетить якась "бавовна" і влучить у сховище із ракетним паливом, їм там всім будуть "гайки".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...