"​Інтереси Медведчука взявся публічно лобіювати особисто Путін. Це точно не тому, що вони - куми", - політтехнолог Голобуцький

"Інтереси Медведчука взявся публічно лобіювати навіть особисто Путін. Це точно не тому, що вони - куми. Це свідчення масштабу фігури Медведчука як провідника інтересів Росії. Хоча, звісно, такий "адвокат" в публічній площині спрацює хіба проти Медведчука. Судді теж живуть не у вакуумі, і на них це також матиме вплив", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але в нас тут складний момент: з одного боку, в наших інтересах бездоганний юридичний процес. Щоби не отримати аргументів проти вироку на рівні ЄСПЛ (генпрокурор вже озвучила очікування, що саме це буде останньою інстанцією в цій справі). Але в контексті того ж подання до ЄСПЛ в наших інтересах - саме публічний політичний процес. Переконання всіма доступними державі засобами максимальної кількості як громадян України, так і європейських чиновників та суддів, що злочини Медведчука настільки масштабні й тривалі, мають настільки тяжкі наслідки для величезної кількості людей, що це вже практично переводить їх в категорію "злочини проти людства".
Плюс ще один важливий аспект: напряму зв'язати в свідомості і європейців, і українців (так, ще не всі зрозуміли) Медведчука - і пропагандистську кампанію Кремля. Так, це складно ввіпхати в юридичну систему і в змагальний принцип. Але це інтереси держави. Гадаю, варто знайти баланс".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...