"Інцест, Мрія педофіла, Врот, Глибока глотка, Дешева хвойда": Харківський бар обурив мережу назвами коктейлів

У Харкові відкрився бар "Поза зоною", який своїм меню обурив Мережу. У закладі пропонують коктейлі зі скандальними та провокаційними назвами, повідомляють Патріоти України.

Страви у барі мають звичайні назви, проте алкогольні напої називаються: «Приниження, Насмоктала, Повія, На обличчя, Садистка, Інцест, Мрія педофіла, Врот, Глибока глотка, Дешева хвойда» та інше.



Instagram poza_zonoy404

У коментарях користувачі Мережі критикують такі назви коктейлів, проте представники закладу висміюють зауваження.

Instagram poza_zonoy404

Instagram poza_zonoy404

Видання DIVOCHE.MEDIA поспілкувалося з українською виконавицею Марією Тучкою, більш відомою під псевдонімом ТУЧА, яка також відреагувала на назви напоїв у харківському закладі.

«Я звернулася з приводу меню закладу, а саме в назвах їхньої коктейльної карти. Увага, в країні, в якій війна, і ми знаємо вже про сотні випадків зґвалтувань (в тому числі неповнолітніх) і скільки ми ще не знаємо, заклад в Харкові має таки позиції коктейлів — Мрія педофіла, Зґвалтований, Врот. Там цілий список таких непорозумінь, в закладі комунікація з цього приводу — нахабність та прикривання ЗСУ. Внаслідок того, що такі позиції використовуються в меню, а не в рекламній продукції, не зрозуміло, чи можна їх притягнути до відповідальності згідно з законом про заборону сексуалізації та об'єктивації в рекламі. Тому я направила заяву в поліцію, щоб правоохоронці на місці розібралися», — розповіла ТУЧА.

Харківське видання Накипіло зазначило, що бар порушив закон про рекламу, оскільки у меню є дискримінація за расовою ознакою, романтизація насильства, зокрема педофілії, гендерна дискримінація.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...