"Його хотіли ліквідувати одним із перших": Керівник патронатної служби Монастирського розповів, що робив глава МВС на початку війни (відео)

Керівник патронатної служби Дениса Монастирського Євген Мироненко розповів, що росіяни на початку війни хотіли ліквідувати главу МВС України одним з перших, передають Патріоти України.

«Денис був однією з фігур, яка ворогом трактувалася на одну із перших ліквідацій», — заявив Мироненко у коментарі для документального фільму "Щоденник Монастирського". За його словами, Монастирський отримував всю оперативну інформацію, на основі якої у подальшому приймалися рішення про захист України.

«Вся оперативка була у Дениса. Очі були у прикордонників, у поліції, у ДСНС в більшості випадків. Якщо ти бачиш оперативку, то ти даєш якісь рекомендації до прийняття рішень. Він це все тримав на пульсі, і, звісно, потім уже безпосередньо доповідав президенту», — розповів Мироненко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...