Не "книжечка", що впала з подушечки: Астролог вказала на найгірший знак під час інавгурації Зеленського

Той факт, що під час зачитування списку почесних гостей новий президент стояв біля зачинених дверей, переминаючись з ноги на ногу, Ефа Форіна назвала "недоробкою протоколу" і звернула увагу на інші деталі.

Володимир Зеленський на церемонії інавгурації. Фото: прес-служба президента України.

З чотирьох "знаків", які були помічені під час інавгурації президента України Володимира Зеленського один по-справжньому насторожує. Про це розповіла астролог Ефа Форіна, передають Патріоти України.

Той факт, що під час зачитування списку почесних гостей Зеленський стояв біля зачинених дверей, переминаючись з ноги на ногу, вона назвала "недоробкою протоколу". Крім того, мала місце "внутрішня нерішучість".

"Ми бачили, що він дуже нервував, і це не дивно. Адже тепер йому треба намагатися відповідати не тому образу, який всі бачили на екрані, а реальній ролі президента", - додала астролог.

Той факт, що до присяги Зеленського привели дві жінки – глава ЦВК і глава Конституційного суду – Ефа Форіна розцінила як позитивний знак. "Давайте не забувати, що Володимир Зеленський – єврей, а для євреїв мама – це хороший знак. Я б розцінювала це як двоїстий знак заступництва".

Той факт, що печатка президента, яку Зеленський взяв в руки, виявилася перевернутою, астролог інтерпретувала так: "З його приходом у нас змінюється все. Його інавгураційна промова була сповнена закликів. Починалася вона з переказу того, що йому сказала дитина – "всі ми президенти". І вже з учорашнього дня я бачу, як на людях відбилась ця фраза. Президент у нас один, кожен не може бути президентом. Все стало з ніг на голову".

І, нарешті, той факт, що посвідчення президента впало, Ефа Форіна розцінила як найгірший знак. "Коли він говорив: "Я прошу, щоб у вас в кабінеті не висіло моє фото", летить посвідчення – я бачу в цьому знак, і він не дуже хороший. Тут ми бачимо подвійність. Або він все змете на своєму шляху і вибудує ту концепцію, з якою він прийшов, або йому не дадуть цього зробити".

"Цей знак найбільше насторожує. Він говорить про те, що є сили, які можуть піти на все, щоб його зупинити, аж до фізичного усунення", - резюмувала астролог.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...