"Його підтримують, щоб не впав": Буданов назвав найабсурдніші фейки пропаганди Кремля про себе

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов назвав найабсурдніший фейк, який про нього створювала російська пропаганда, передають Патріоти України.

"На мій погляд, найабсурдніший фейк був, коли минулого року сказали, що мене вбили. З'явилися фото, де я разом із послом Японії, тоді вони (росіяни — ред.) його розібрали, в мережі поширили фото з такими приписками: "Тут в нього такий нахил", "Тут немає тіні", - розповів Буданов під час форуму Kyiv Stratcom Forum 2024.

Керівник ГУР нагадав, що тоді російська пропаганда активніше за все розганяла дві версії. За першою з них, Буданов нібито "ледве живий, у корсеті", "його просто як мумію тримають, підтримують, щоб не впав". За другою версією, на фото нібито голограма, а не власне шеф української розвідки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...