"Його заткнуть": Ексдепутат Держдуми РФ оцінив шанси Гіркіна піти слідом за Пригожиним

Терориста Ігоря Стрєлкова-Гіркіна, який останнім часом додавав українцям оптимізму своїми дописами з критикою російської армії, в РФ "засудять і заткнуть", проте не поспішатимуть знищити. Про це в інтерв'ю УНІАН заявив ексдепутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, зазначивши, що спочатку все говорило про те, що терориста просто засудять, призначать штраф і на цьому покарання скінчиться, передають Патріоти України.

"З Гіркіним ситуація цікава. Буквально до вчора мій прогноз був таким: з ним буде так само як з Ройзманом (йдеться про колишнього мера міста Єкатеринбург, який виступив проти війни з Україною; його судили за дискредитацію російської армії і визначили штраф у розмірі 260 тисяч рублів, – УНІАН). Думав, що Гіркіна трохи помаринують у в’язниці, а потім відпустять під домашній арешт та з забороною використання Інтернету", - зазначив Пономарьов.

За словами ексдепутата Держдуми, Гіркін сам загострює ситуацію своїми заявами про можливе президенство.

"Він не чужий для них. Але зараз сам Гіркін грає на загострення, заявляючи про свій похід в президенти Росії. Тому тепер у російської влади єдиний шлях – засудити його, навіть умовно, за статтею, яка забороняє йому брати участь в політичних процесах і, відповідно, балотуватися на виборах", - наголосив Пономарьов.

Проте, він переконаний, що Путін не піде на знищення Гіркіна, як це сталося з ватажком ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним. "Гіркіна заледве знищать. Він для них свій, він нічого проти влади, країни, системи не зробив. Його просто "заткнуть", не дадуть можливості для критики", - заявив ексдепутат Держдуми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...