"Йому треба весь час когось приносити в жертву": Екстрасенс поділився думкою щодо головної таємниці Путіна

Президент Росії Володимир Путін, який розв'язав війну проти України, збудував храм Сатани. Вбивствами мирного населення він приносить жертви темним силам. Про це заявив відомий український екстрасенс Макс Гордєєв, передають Патріоти України.

За його словами, Путін шалено вірить у магію, про що свідчить будівництво храму Збройних сил Росії. "Там суто сатанинський храм, де він проводить свої таємні обряди... А нас він приносить у жертву. Тобто диявол каже: "Я даватиму тобі владу, а ти принось жертву". І тут у нас понеслася спека: Грузія, Чечня, Сирія і, відповідно, Україна", – зазначив Гордєєв.

За його словами, Путіну "треба когось приносити в жертву", тож убивства дітей, жінок, чоловіків російськими окупантами не випадкові. Екстрасенс наголосив, що президент Росії помре жорстокою смертю – як і всі люди, які наважувалися "укласти" угоду з дияволом. До його смерті може бути причетний чеченець, не виключено, що голова Чечні Рамзан Кадиров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...